[Bug 271] Export Selection as MP3 adds blank audio

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 271] Export Selection as MP3 adds blank audio

Bugzilla from bugzilla-daemon@zim.dreamhost.com
http://limpet.net/audacity/bugzilla/show_bug.cgi?id=271





------- Additional Comments From [hidden email]  2008-01-03 11:58 -------
Unable to reproduce on a 1.3.3 version.  When exporting a shorter length wav
file to mp3 it was instant on playback, no silence.

~Phil




------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

-------------------------------------------------------------------------
This SF.net email is sponsored by: Microsoft
Defy all challenges. Microsoft(R) Visual Studio 2005.
http://clk.atdmt.com/MRT/go/vse0120000070mrt/direct/01/
_______________________________________________
Audacity-bugs mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/audacity-bugs
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [Bug 271] Export Selection as MP3 adds blank audio

Von Allen
This post has NOT been accepted by the mailing list yet.
I downloaded Audacity 1.3.3-beta and the libmp3lame-osx-universal-3.97 lame file for exporting. I created a project with multiple overlapping songs in separate tracks. I created a label track to label the beginning and end of each song so when I exported I could burn a CD and each song would be separate so I would be able to advance to the next song. I exported multiple with the labels and there are small gaps of blank audio/hiccups in between my songs which should be seamless. I exported (without multiple) and, as expected, there are no gaps, but it is also one continuous 'song' with no delineation between songs.  I tried moving the label points, moving the sound clips on to one track, etc. to no avail. Can someone tell me if this is the Audacity or the Lame file or how to fix this? I'm on Mac OSX 10.4.10

Thanks.

Von Allen

Bugzilla from bugzilla-daemon@zim.dreamhost.com wrote
http://limpet.net/audacity/bugzilla/show_bug.cgi?id=271





------- Additional Comments From pdavis@daviszone.org  2008-01-03 11:58 -------
Unable to reproduce on a 1.3.3 version.  When exporting a shorter length wav
file to mp3 it was instant on playback, no silence.

~Phil




------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

-------------------------------------------------------------------------
This SF.net email is sponsored by: Microsoft
Defy all challenges. Microsoft(R) Visual Studio 2005.
http://clk.atdmt.com/MRT/go/vse0120000070mrt/direct/01/
_______________________________________________
Audacity-bugs mailing list
Audacity-bugs@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/audacity-bugs